Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Η Apple στέλνει προσκλήσεις για το special event

"Η Apple έστειλε προσκλήσεις στους εκπροσώπους του τύπου, για το ετήσιο special event που θα γίνει την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου."

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Apple διοργανώνει ένα special event προκειμένου να παρουσιάσει τα καινούργια της προϊόντα και υπηρεσίες. Η παρουσίαση θα γίνει στο Yerba Buena Center την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου, στις 8μμ (ώρα Ελλάδος). Οι φήμες που ήθελαν την εταιρία να διοργανώνει την παρουσίαση στις 7 Σεπτεμβρίου, αποδείχθηκαν λανθασμένες.

Τις τελευταίες ημέρες εν όψη του φημολογούμενου event, έχουν κυκλοφορήσει αρκετές φήμες σχετικά με τα προϊόντα που αναμένεται να παρουσιασθούν. Το σίγουρο είναι πως η Apple θα ανανεώσει τα καινούργια της μοντέλα iPod, όπως άλλωστε το συνηθίζει τέτοια εποχή κάθε χρόνο, με το iPod touch να εικάζεται πως θα διαθέτει κάμερα στην πρόσοψη και λειτουργίες βίντεο-κλήσεων μέσω FaceTime.

Ένα ακόμη προϊόν που εικάζεται πως θα ανανεωθεί είναι το Apple TV, ενώ οι τελευταίες δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο, δεν το θέλουν να αποτελεί το επίκεντρο της παρουσίασης, διατηρώντας έτσι τον χαρακτηρισμό "χόμπι" που του έχει αποδώσει πολλές φορές ο Steve Jobs στο παρελθόν. Το Apple TV πάντως αναμένεται να ενσωματώσει το λειτουργικό iOS και να αποκτήσει ενδεχομένως πρόσβαση σε μια ειδική κατηγορία(ες) στο App Store.

Εμείς όπως πάντα εδώ στο MacLife.gr, την ημέρα του event θα ενεργοποιήσουμε το live chat, προκειμένου να παρακολουθήσουμε και να σχολιάσουμε μαζί την ανακοίνωση των καινούργιων προϊόντων και υπηρεσιών.
Πηγή: http://www.maclife.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: