Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Καγκουρό πέθανε από υπερβολική δόση!

Ένα μαρσιποφόρο, πέθανε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ καθώς και χαπιών ecstasy, σε πάρτυ που έγινε σε ξενοδοχείο, στην Ιρλανδία.

Για το περιστατικό, ανακρίνεται ένας ιδιοκτήτης τσίρκου, από τις αρμόδιες αρχές.
Το καγκουρό, αφέθηκε ελεύθερο, στο ξενοδοχείο, ενώ εθεάθη, ανάμεσα στους 150 θαμώνες του χώρου.
Φιλοζωικές οργανώσεις, διενεργούν έρευνες, μετά από κατηγορίες για την κακομεταχείριση του ζώου.
Ο Alexander Scholl, ιδιοκτήτης του Αυστραλιανού Σούπερ Τσίρκου του Sydney, δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είχε δύο καγκουρό, τον Skippy και το Sydney, αλλά αρνήθηκε ότι κάποιο από αυτά, πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο.
Συγκεκριμένα δήλωσε ότι ''νομίζουν ότι ήταν ένα από τα δικά μου καγκουρό, αλλά δεν ήταν. Ποτέ δεν θα άφηνα το ζώο μου, ελεύθερο σε ένα κλαμπ, καθώς αυτά τα μέρη είναι εξαιρετικά θορυβώδη. Αν το ζώο είναι νεκρό, από χάπι ecstasy, τότε δεν ανήκει σε μένα. Τα δικά μου καγκουρό είναι σώα και αβλαβή.'' υπογράμμισε, ο Scholl και έδειξε στους αστυνομικούς τα ζώα του.
Η οργάνωση του Δουβλίνου για την πρόληψη της βίας στα ζώα, δήλωσε ότι έλαβε αρκετές διαμαρτυρίες, από άτομα που βρίσκονταν στο πάρτυ.
Ένας εκπρόσωπος της οργάνωσης είπε πως ''σε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του πάρτυ, ένα μαρσιποφόρο, αφέθηκε ελεύθερο στην πίστα χορού. Ακόμα μας ανέφεραν ότι, μετά το πάρτυ, το ζώο πέθανε, αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί βέβαια, οπότε το βασικό είναι να βρούμε το ζώο και να δούμε αν είναι καλά.''
Θαμώνες του πάρτυ, θα καταθέσουν τις μαρτυρίες τους, ώστε να εξιχνιαστεί η υπόθεση.
phgh:cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: