Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Σπαγγέτι με κολοκυθοανθούς και φέτα

Είναι τόσο λαχταριστά και τόσο εύκολο να γίνουν, που θα ήταν πραγματικά κρίμα να μην τα δοκιμάσετε! Από το food4peace μια συνταγή ...παραδεισένια!

ΥΛΙΚΑ
500 γρ. σπαγγέτι
4 κολοκύθια με ανθό
1 καρότο
300 γρ. φέτα
1 φρέσκο κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
άνηθο
ελαιόλαδο
πιπέρι φρεσκοτριμμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράστε τα ζυμαρικά "να κρατάνε¨.Τρίψτε τα κολοκύθια και το καρότο σε χοντρό τρίφτη και καθαρίστε τους κολοκυθοανθούς.  Σοτάρετε το φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το σκόρδο σε ελαιόλαδο και προσθέστε το κολοκύθι και το καρότο. Βάλτε  και τους ανθούς ψιλοκομμένους ή ολόκληρους. Αφήστε να σοταριστούν για δέκα λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία όλα μαζί τα υλικά, ανακατεύοντας τακτικά.
Τέλος βάλτε την φέτα σε κυβάκια και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει και να δημιουργηθεί μια κρέμα. Αν η φέτα είναι αλμυρή μην βάλετε καθόλου αλάτι στα λαχανικά.  Όταν η φέτα λιώσει τελείως, σβήστε την φωτιά και ανακατέψτε τα ζυμαρικά με την σάλτσα. Σερβίρεται αμέσως με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: