Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Ανάσα δροσιάς μέχρι την Κυριακή!

Ένα ευεργετικό δυτικό μαιστράλι θα φυσύξει από σήμερα μέχρι την Κυριακή, έτσι ώστε να πάρουμε τις απαραίτητες «ανάσες» δροσιάς από τις μέρες του καύσωνα που προηγήθηκαν.
 
Ωστόσο, ραντεβού στην παραλία αναμένεται να δώθεί και πάλι το Σαββατοκύρικαο καθώς επιστρέφουν οι υψηλές θερμοκρασίες!
Συγκεκριμένα, σήμερα Πέμπτη 21/7, ο καιρός
θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 4 με 6 και από το μεσημέρι στα νοτια πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές θα κυμανθεί από 22 μέχρι 36 βαθμούς.
Αύριο Παρασκευή 22/7, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά με πιθανότητα εκδήλωσης όμβρων σε ορεινές περιοχές της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.
Οι άνεμοι στα βορειοανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Στα υπόλοιπα δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νοτια πελάγη τοπικά 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί χωρίς αξιόλογη μεταβολή, από 22 μέχρι 34 βαθμούς.
Στις παραλίες αναμένεται να μας βρει το Σαββατοκύριακο 23-24/7, καθώς ο καύσωνας επιστρέφει με άγριες διαθέσεις.
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά με πιθανότητα στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χωρας για πρόσκαιρους όμβρους.
Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτια τοπικά 6, που βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε νοτίους 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί από
22 μέχρι 37 βαθμούς…
oxafies.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: