Για πρώτη φορά στην Πάτρα διοργανώνεται Σεμινάριο Μοριακής Γαστρονομίας την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 09.00 στον Πολυχώρο Πολιτεία με τον κορυφαίο στην Ελλάδα του είδους chef Δημήτριο Κατριβέση της ομάδας του Feran Andria.
Την διοργάνωση έχει αναλάβει ο chef του Πολυχώρου Πολιτεία Χρήστος Σταματόπουλος και η <> οργάνωση σεμιναρίων.
Η μοριακή γαστρονομία είναι ο όρος που μετατρέπει την μαγειρική, σε επιστήμη.
Τα 3 κύρια χαρακτηριστικά της μοριακής γαστρονομίας είναι, η τελειότητα, η ειλικρίνεια και η ανοχή στο καινούργιο.
Οι chef εμπνέονται από το πάθος τους για την τελειότητα, δουλεύουν μόνο με τα καλύτερα υλικά και αντιλαμβάνονται το μέγιστο των δυνατοτήτων που έχει το κάθε υλικό.
Πληροφορίες και εγγραφές στο 6974281971
http://www.patrasevents.gr
Την διοργάνωση έχει αναλάβει ο chef του Πολυχώρου Πολιτεία Χρήστος Σταματόπουλος και η <
Η μοριακή γαστρονομία είναι ο όρος που μετατρέπει την μαγειρική, σε επιστήμη.
Τα 3 κύρια χαρακτηριστικά της μοριακής γαστρονομίας είναι, η τελειότητα, η ειλικρίνεια και η ανοχή στο καινούργιο.
Οι chef εμπνέονται από το πάθος τους για την τελειότητα, δουλεύουν μόνο με τα καλύτερα υλικά και αντιλαμβάνονται το μέγιστο των δυνατοτήτων που έχει το κάθε υλικό.
Πληροφορίες και εγγραφές στο 6974281971
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου