Ζεστό κρασί

Υλικά
750 ml κρασί άσπρο ή κόκκινο
10 γαρίφαλα
4 sticks κανέλας
250 ml νερό
50 γρ. ζάχαρη
2 κ.γ. χυμό λεμόνι ή πορτοκάλι
Εκτέλεση
Σε κατσαρολάκι βάζουμε όλα μαζί τα υλικά και τοποθετούμεστο μάτι της κουζίνας σε μέτρια φωτιά.
Ανακατεύουμε και ζεσταίνουμε το μείγμα για 10 λεπτά Θέλουμε το μείγμα μας να ζεσταθεί αλλά όχι να βράσει,γιατί τότε θα εξατμιστεί το αλκοόλ.
Αδειάζουμε σε κανάτα ή βγάζουμε τα μπαχαρικά και σερβίρουμε σε ποτήρι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι λαικές Αγορές της Πάτρας

Κολπάκια για το Γκαζόν σας

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ ΑΠΟ ΕΝΤΟΜΑ ΚΛΠ ΖΩΥΦΙΑ, ΠΑΡΑΣΙΤΑ (ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ)