Πώς να κάνετε φθηνές διακοπές το καλοκαίρι του 2012

Πώς μπορείτε να κάνετε φθηνές διακοπές το καλοκαίρι του 2012 που μας έρχετε; Διαβάστε έξυπνους τρόπους να εξοικονομίσετε χρήματα.
Για να κάνουμε διακοπές, να ξεκουραστούμε και για να ξαναγεμίσουν οι μπαταρίες μας, δεν χρειάζεται να ξοδέψουμε πολλά χρήματα στην ουσία. Πως το λένε, δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!
Βέβαια δεν θα είναι το ίδιο με πριν, αλλά δεν θα είναι και χειρότερα. Θα είναι απλά διαφορετικά. Για να κάνετε φθηνές διακοπές το 2012, πρέπει πρώτα απ’ όλα να ξεκινήσετε ίσως να σκέφτεστε πιο λογικά.
Μου κάνει πραγματικά εντύπωση, πως πολλοί από εμάς παίρνανε δάνεια για να πάνε διακοπές στο παρελθόν. Όπως επίσης, πως πολλοί που τα βγάζανε ίσα ίσα, πετούσαν με τέτοια ευκολία τα λιγοστά χρήματά τους μέσα σε μία «μέτρια» βραδιά, απίστευτο!
Τώρα όμως τα κεφάλια μέσα γιατί οι καιροί άλλαξαν και το 2012 για τους περισσότερους ήταν πολύ δύσκολο. Γι’αυτό το λόγο το καλοκαίρι που μας έρχετε πρέπει να το ευχαριστηθούμε όσο μπορούμε.
Για να κάνετε φθηνές διακοπές και να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα, μπορείτε αρχικά να επιλέξετε έναν κοντινό προορισμό και ακόμα καλύτερα, να έχετε κάποιον να σας φιλοξενήσει.
Κοντινότερος προορισμός σημαίνει λιγότερα έξοδα στο πήγαινε-έλα και λιγότερη ταλαιπωρία παράλληλα.
Επίσης, αν καταφέρετε να εξασφαλίσετε και δωρεάν διαμονή, τότε θα έχετε ελάχιστα έξοδα στις διακοπές σας: μπορείτε να ξοδέψετε τα λίγα σας χρήματα σε περισσότερα γλέντια!
Και για να μην «μπαστακώνεστε» στον οικοδεσπότη σας, μπορείτε απλά να κάνετε μόνο έναν ύπνο εκεί, την υπόλοιπη μέρα παραλία και το βράδυ γλέντια!
Τώρα, επόμενο μεγάλο εμπόδιο που θα πρέπει να ξεπεράσουμε για να απολαύσουμε πραγματικά φθηνές διακοπές το 2012, είναι το φαγητό.
Πρέπει να βρούμε φθηνό φαγητό!
Ξεχάστε τα ρουτινιασμένα καθημερινά ταβερνάκια και τα χαζά. Δεν λέω, θα τύχει να πάτε, αλλά όχι σε καθημερινή βάση. Κάντε το μόνο εκεί που τραβάει πραγματικά η όρεξή σας και όσο λιγότερο γίνεται, θα το απολαύσετε περισσότερο!
Φροντίστε στις καθημερινές σας εξορμήσεις ή και στην παραλία, να προμηθευτείτε τα απαραίτητα από το σουπερ μαρκετ και να την βγάλετε έτσι, με φθηνό φαγητό. Όπως για παράδειγμα να φτιάξετε λίγα σαντουιτσάκια, τυροπιτάκια, κλπ.
Στην παραλία, δεν χρειάζεται να στερηθείτε το beach bar, απλά μην το παρακάνετε. Αν καθίσετε όλη τη μέρα εκεί, μην αναλωθείτε στο αλκοόλ που είναι ιδιαίτερα κοστοβόρο, αλλά αναλωθείτε σε δραστηριότητα!
Αγοράστε ρακέτες και καμιά μπάλα. Θα μου πείτε ότι στοιχίζουν ε, εντάξει, στοιχίζουν σύνολο όσο 2-4 μπύρες.
Κολυμπήστε, εξερευνήστε, αράξτε, κάντε τζοκιν στην άμμο, κάντε καμάκι! Έχει πράγματα να κάνετε!
Παραγγείλτε ένα καφεδάκι και αν καθίσετε όλη μέρα, μπορείτε να απολαύσετε και μία μπυρίτσα. Το θέμα είναι να μην αρχίσετε τα σφηνάκια και να μην αρχίσετε να κατεβάζετε τις μπύρες νεράκι!
Επίσης, για να κάνετε φθηνές διακοπές το 2012, δεν χρειάζεται να πηγαίνετε μόνο σε μέρη που πάντα κάτι πληρώνεις.
Μπορείτε να κάνετε βόλτες, να επισκεφθείτε παραλίες και αν εντοπίσετε κάποια ερημική και μαγευτική, να την τιμήσετε!
Κάνοντας τις βολτίτσες σας στιςκαλοκαιρινές διακοπές σας, σίγουρα θα σας μπουν πολλές ιδέες από πράγματα που θα δείτε, οπότε μην σπάτε το μυαλό σας, χαλαρά.
Κακά τα ψέμματα, αν σας παίρνει, καλό είναι να εξοικονομήσετε και ένα όχημα, σίγουρα θα σας βοηθήσει.
Τώρα το βραδάκι, αν θέλετε ντε και καλά να πάτε σε κάνα μπαράκι, να πάτε. Όμως μην ξοδέψετε τα χρήματά σας στα ποτά. Στην τελική, αν θέλετε τόσο να πιείτε, προμηθευτείτε ποτά από σουπερ μάρκετ, πάντε αράξτε την σε μία ωραία ακρογιαλιά κοιτώντας το ηλιοβασίλεμα, πιείτε τα και μετά βγείτε στα μπαράκια!
Επίσης, μπορείτε να μην πάτε σε κάποιο μαγαζί, αλλά να πάτε σε μία ωραία «ακρόπολη» και να την βγάλετε εκεί, με ποτά που προμηθευτήκατε από το σουπερ μάρκετ.
Βέβαια αν «ψάχνεστε» για να βρείτε αμόρε (ότι καλύτερο στις καλοκαιρινές διακοπές!), τότε κάντε το «καθήκον» σας στα μπαράκια και βγάλτε το υπόλοιπο της βραδιάς με το υποψήφιο αμόρε, σε ένα τέτοιο ρομαντικό μέρος!
Μη νομίζετε, δεν θέλει φοβερά και τρομερά πράγματα, απλά θέλει τρόπο.
Γενικά για να κάνετε φθηνές διακοπές το 2012, απλά φροντίστε να σκεφτείτε σωστά και λογικά. Δεν χρειάζεται να ξοδέψουμε πολλά χρήματα για να περάσουμε καλά στις διακοπές μας.
Υπάρχουν άπειρα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για τις καλοκαιρινές διακοπές. Μαζέψτε όρεξη, βάλτε τη φαντασία σας να οργιάσει και μην «μασάτε»! Θα περάσετε super!
Επίσης, υπάρχουν και πολλοί που βγάζουν πολύ καλές προσφορές (κυρίως για διαμονή), οπότε μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε.
Καλές φθηνές καλοκαιρινές διακοπές 2012 λοιπόν!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι λαικές Αγορές της Πάτρας

Κολπάκια για το Γκαζόν σας

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ ΑΠΟ ΕΝΤΟΜΑ ΚΛΠ ΖΩΥΦΙΑ, ΠΑΡΑΣΙΤΑ (ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ)